Home > FAQ

Veelgestelde vragen

Hebben chakra's iets te maken met de Granthi's?

Chakra’s komen tot stand omdat de granthi’s dicht zitten en de verticale energie ombuigt tot horizontale vortexen. Naarmate de granthi’s oplossen schiet het hele chakra systeem verticaal en wordt het een verticale chakra, maar dan wordt het geen chakra meer genoemd maar simpelweg de kundalini.

Heeft het nut om een hanger te kopen als ik al een bol in huis heb?

Dit is een persoonlijke voorkeur. De bol doet alles wat een hanger ook kan en dan sterker, maar de hanger draag je altijd bij je ( en dus in de aura en werkt als het ware van binnen uit.) en ook heel dicht op je huid wat weer persoonlijk een sterkere uitwerking heeft dan een bol.

Lees meer over de MX2 hangers.

Het orginele MX2 Heliotalic Light System zal mogelijkerwijs jaarlijks energetisch verhoogd worden. Gaan dan de producten die al zijn verkocht ook automatisch mee met de nieuwe verhoogde energie?

JA. Vanaf Augustus 2016 worden alle MX2 producten via de Orginele MX2-Heliotalic Generator automatisch verhoogd (Geënergetiseerd) waardoor men weer een nieuw krachtiger product heeft

Raadpleeg uw therapeut hierover.

Hoe ver komt de MX2 energie?

Gemeten vanuit de MX2-bollen en afhankelijk van de maat geldt dit op het magnetisch veld van 20 meter t/m 150 meter en energetisch gaat dit van 300 meter t/m 3000 meter. Dat wil zeggen afhankelijk van de MX2-bol grote en de weerstand vanuit de ruimte waar de Bol staat. Voor de MX2 hanger geld 10 meter verticaal en ongeveer 2 meter horizontaal. 

Lees hier meer over de reikwijdte van de MX2 Bollen.

Hoe word ik Therapeut?

Neem hierover contact op met Mike Pietersen.

Is het ook mogelijk dat ik teveel MX2 energie ontvang?

Omdat MX2 eigenlijk geen energie is maar de bron van energie – het leven zelf – kan het je niet overdoseren. Het kan wel zo zijn dat de kundalini je even teveel wordt en dan is het misschien handig om even de MX2 af te doen of er meer afstand tussen te zetten zodat het proces iets minder snel gaat.

Kan de MX2 een bepaalde therapie blokkeren of stoppen?

Ja. Alles wat met energetische symbolen werkt lost op zoals zwarte magie, voodoo, reikisymbolen of geprogrammeerde entiteiten. Chemotherapie, bestraling
en medische en psychiatrische middelen kunnen ook worden beïnvloed door de MX2. 

Raadpleeg uw dokter of hij problemen voorziet met deze combinatie.

Kan ik ook gaan slapen met een MX2 bol of hanger?

Ja dat kan zeker. In het begin kan het wat onwennig zijn maar iedereen reageert hier ook wel weer anders op . Sterker nog het blijkt uit vele feedbacks dat dit zelfs de slaap bevordert. De MX2 zet het verstand in een soort delta staat die normaal gesproken alleen in diepe slaap plaatsvindt. Omdat het verstand veel minder actief is en het ik gevoel ook wordt opgelost is het dus een zeer bevorderende slaap die je krijgt.

Kan je de MX2 combineren met andere therapieën?

Ja. Houd wel in de gaten dat de meeste alternatieve methoden al in de MX2 zijn gëintegreerd en kunnen dus overbodig worden.

Kan je ook andere producten opladen met een MX2 bol of generator?

 Nee.  Wel met het MX2-Keylontisch licht en uiteraard met de MX2-Heliotalic Generator. Met een MX2-Sphere zal het product gedeeltelijk trainen maar omdat het wat essentiële methoden mist zal het niet in zijn volledige potentie komen. 

Glas, hout, metalen bollen of piramides kunnen dan nog steeds een aanzienlijk hogere resonantie krijgen dan welke huidige energie dan ook. Zie product energetiseren.

Moet ik de kristallen schoon houden van energetisch vuil?

Nee, de MX2 houdt het kristal schoon, dit door de enorme hoge kosmische Boviswaarden die MX2-uitstraalt.

Ruimt de MX2 alle blokkades in een keer op?

Nee, het heeft hier zeker tijd voor nodig. Het is als het ware dat je een ui van binnen naar buiten afpelt en bij iedere schil een traantje kwijtraakt.

Sla je bepaalde spirituele lessen over als je de MX2 al het werk laat doen en als je de MX2 niet meer gebruikt komen deze lessen dan niet alsnog aan bod?

Nee, het slaat niks over en er komt ook niks terug als je de MX2 niet meer bij je draagt. De kundalini gaat wel gewoon door, met of zonder de MX2.

Verliest een kristal ooit de MX2 energie?

Nee, het zal er voor altijd in blijven. Zelfs X-ray en gamma straling hebben geen effect op de MX2. Ook energetische symbolen of programma’s hebben geen effect op de MX2. Alleen het smelten of breken van het kristal in poedervorm zal de energie doen oplossen.