Home > MX2 Copper bottle

MX2- geënergetiseerde Koperen Water Fles – 850ml

( 25cm lang x 7cm breed )

MX2-Energie geënergetiseerd in een 100% puur koperen drinkfles

Deze speciale koperen drinkfles is blijvend geënergetiseerd met MX2-Energie waardoor deze waterfles altijd opnieuw het water energetiseert binnen 12 a 24 uur.

Wanneer het water is bewaard in de MX2-koperen fles binnen 12- 24 uur tijd periode, dan zijn de ongewenste bacteriën en virussen geneutraliseerd en het resulterende water krijgt door MX2-energie deze hoge licht-resonantie (boviseenheden).

*MX2-koperen flessen bevatten hoge levensenergie (bovis-eenheden) doormiddel van MX2-Energie.

Giet (bronwater) drinkwater in de MX2-koperen fles en het water zal automatisch binnen 12 a 24 uur zeer krachtig geladen zijn (geënergetiseerd).

Volgens de oude Indiase Ayurveda, helpt het drinken van water uit een koperen fles om de 3 energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata-lucht element, Kapha-water element en Pitta-vuur element) te balanceren.

Koper is een essentieel mineraal voor het lichaam en is moeilijk aan te vullen in het dieet omdat voedingsmiddelen die koper bevatten slechts kleine hoeveelheden bevatten.

Water dat een aantal uren is opgeslagen in een 100% koperen fles, is doordrenkt van koper ionen. Deze koper ionen en de MX2-resonantie bevorderen samen de immuniteit en het welzijn. Het helpt bij het reinigen en ontgiften van je maag.
Als je de maag wilt detoxen, zou je volgens de Ayurveda water uit een puur koperen fles in de ochtend op een lege maag moeten drinken.

Het regelt de werking van je lever en de nieren. Het zorgt voor de juiste verwijdering van afval en zorgt voor de opname van voedingstoffen uit voedsel.
Dit water helpt bij het handhaven van een gezonde spijsvertering. Koper is een goed tonicum voor de lever, milt en lymfestelsel. Het is een essentieel onderdeel bij het absorberen en het gebruik van ijzer in het lichaam.
Voordelen die zijn onderzocht, zijn onder meer: verbeterde immuniteit en spijsvertering, verhoogd metabolisme en evenwichtige pH-waarden.
Verder hebben wetenschappelijke studies aangetoond dat koper bacteriën en onzuiverheden uit het water verwijdert door zijn anti-microbiële eigenschappen.

Gebruiksvoorwaarden:
**Bij aankoop koperenfles eerst met zeep en lauw/warm water uitspoelen en/of met citroensap uitspoelen.
**Deze 100% koperenfles is een zachte halfedelmetaal waardoor er krasjes en deukjes kunnen ontstaan.

De koperen waterfles niet opslaan in koelkast. Koper verduistert natuurlijk over een periode. Drink het MX2-water in de ochtend, of gedurende de dag. Vanuit het koperen aspect is het aangeraden om het water op kamertemperatuur te houden.

  • Niet in de vaatwasser wassen.
  • Niet blootstellen aan direct zonlicht.
  • MX2-Drinkfles Alleen geschikt voor water. Niet voor melk, citrus en zure vloeistoffen.

Schoonmaak- en onderhoudsinstructies:
*Gebruik nooit een schuurmiddel om de binnenkant van de koperen fles te wassen.

  • Giet water met wat citroensap ( paar minuten laten intrekken en dan weer uitspoelen met water) om de koperenfles van binnen te reinigen.
  • Koperenfles schoonspoelen met zuiveringszout in lauw/warm water is ook mogelijk.
  • Reinig met natuurlijke zeep, zachte spons en water op kamertemperatuur
  • Niet in de vaatwasser wassen.
  • Om het koper aan de buitenkant te laten glanzen gebruik citroenpartjes of koperpoets.

NB: Koper verkleurt in de loop der tijd t.g.v. oxidatie. Tevens kan het materiaal ‘vlekken’ vertonen. Dit zijn beide natuurlijke eigenschappen van koper en heeft geen negatief effect op het drinken uit een koperen fles als deze.

Meer info en/of bestellen
Voor een uitgebreidere uitleg van de MX2 energie verwijzen we je graag naar deze pagina.

Wil je de MX2 energie eerst ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de praktijk in Budel-Schoot, of bezoek onze stand op een van onze beurzen. Wil je dit product bestellen? Zie hier.