Home > MX2 Shungite

MX2-Shungite Anti-stralings schijf voor uw mobile telefoon

Mobiele telefoon ,tablet, laptop en andere moderne gadgets zijn de belangrijkste bron van elektromagnetische straling. Om jezelf te beschermen kun je MX2-Shungite-telefoonschijven gebruiken. Ze creëren een beschermend veld om je heen en verminderen de negatieve impact op je lichaam. Het grote voordeel van MX2-shungite-schijf is dat ze erg handig in gebruik zijn (zelfklevend) en eenvoudig aan uw telefoon of telefoonhoesje kunnen worden bevestigd.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Shungite in staat is elektromagnetische straling te blokkeren en de impact ervan op het lichaam aanzienlijk verzwakt.

Authentiek Shungite met MX2-Energie
Doordat deze authentiek Shungite schijf met MX2-energie is geénergetiseerd is dit een krachtige beschermende MX2-shungite-telefoonschijf die de straling van de mobiele telefoon afschermt.

Aangezien mobiele telefoons de meest gebruikte bron van EMV-straling zijn, zijn MX2-Shungite schijven onmisbare items voor iedereen in de moderne wereld. Doormiddel van deze kleine MX2-Shungite schijf achterop uw telefoon te bevestigen, verbetert u de toestand van uw zenuwstelsel en de toestand van het bio-veld en verbetert uw algehele gezondheid.

MX2-Shungite schijven hebben een zelfklevende achterkant en zijn eenvoudig te bevestigen aan je telefoon, tablet, laptop en andere gadgets. De actieradius van elke MX2-shungite schijf is groot genoeg en is ongeveer 2 a 3 meter.

MX2-Shungite 3cm plate “Flower of Life” for cell phone afmeting: 30mm rond x 3mm dik gebruik: Achterkant van uw mobile telefoon. (zelf klevend)